Acasa

Misiunea noastra

Suntem o organizatie non-profit cu misiunea de a oferi fiecarui copil cu nevoi speciale suportul, prietenia si incluziunea pe care o merita.

Suntem o organizație non-profit care are misiunea de a oferi fiecărui copil cu nevoi speciale suportul, prietenia și incluziunea pe care o merită!
Asociația EduCare a apărut din dorința cât se poate de firească de a ajuta, de a acorda suportul permanent și personalizat oricărui copil cu nevoi speciale și familiilor acestora. De aceea, activăm în domeniul psiho-socio-emoțional al copilului încă de la faza de puericultură (0-2 ani) utilizand mijloace de ludo-terapie și terapii psihomotrice, iar pentru părinții ori reprezentații legali ai acestora, oferim o mai bună informare prin resurse, workshop-uri și ateliere create special pentru ei, susținute de specialiști din domeniul psihologiei, medicinii și kinetoterapiei.
Credem cu tărie că în fiecare persoană există un suflet, există bunătate, lumina și dorința de a ajuta. Noi, cei de la Asociația EduCare, știm că sufletul fiecaărui copil este egal și vrednic de iubire nelimitată și necondiționată.Iubirea este lucrul care ne determină comportamentul.

VIZIUNEA noastră este participarea și suportul pentru dezvoltarea comunităților și a unei societăți în care acțiunile fiecăruia dintre noi sunt voluntare, neîngrădite, izvorâte din adevărată dorința de implicare și ajutor pentru celălalt. O comunitate și o societate asemenea unei mari familii în care membrii săi sunt alături unul de celălalt pentru că așa simt și cred, nu pentru că...trebuie și în care sănătatea, educația, siguranța, responsabilitatea socială și individuală conduc la creșterea și dezvoltarea fiecăruia dintre noi și a potențialului pe care fiecare îl are.
Noi CREDEM că fiecare om, indiferent de vârstă, sex, statut social, material, profesional ș.a.m.d. are potențial. Doar că, de cele mai multe ori, are nevoie să li se ofere suportul și ghidarea necesare.
Pentru noi, copiii cu nevoi speciale sunt doar acei copii minunați ale căror comori pe care le poartă cu sine au nevoie de mai mult suport și de un ghid atent și dedicat în călătoria lor spre autodescoperire, devenire, creștere și o viață așa cum o simt și de care au nevoie.

Promovăm și susținem cu toată puterea noastră și prin toate activitățile pe care le desfășurăm:
⦁ promovarea și apărarea drepturilor fundametale ale tuturor persoanelor cu nevoi speciale
⦁ responsabilitatea socială
⦁ respectul
⦁ empatia
⦁ altruismul
⦁ deschiderea
⦁ integritatea
⦁ acțiunea
⦁ perseverența
⦁ implicarea
⦁ generozitatea
⦁ lipsa oricărei forme de discriminare și izolare
⦁ integrarea
⦁ conștientizarea
⦁ educația și educarea

Cum putem ajuta

Lucram individual cu fiecare familie
pentru a intelege nevoile specifice ale acestora

Oricine poate
face  diferenta

Programele noastre

Testimoniale

Este minunat acest centru. Programele, terapiile aplicate si echipa Asociatiei EduCare sunt minunate. Multumim din suflet!

Monica Raducanu

A fost frumos sa gasim în sfarsit personalul profesional care stie cum sa lucreze cu copiii nostri si cum sa se ocupe de problemele copiilor cu nevoi speciale „.

Timofte Matei

Aici puteti gasi totul despre dezvoltarea unui copil cu nevoi speciale, inclusiv programe scolare si medicale. „

Cerasela Ionescu

[bws_google_captcha]