Directioneaza 3.5% din impozitul pe venit – persoane fizice

Si tu ne poti ajuta sa ajutam!

Donația ta reprezintă modul prin care te alături efortului nostru comun de a schimba destine, de a dărui din ceea ce ai, material și emoțional. Finanțarea este esențială pentru a susține proiectele Asociației EduCare inițiate și dezvoltate de membrii platformei.

La inceputul fiecarui an, până pe 25 mai poți contribui cu redirecționarea a 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii sau pensii ori din activitati similate salariilor din anul fiscal anterior, prin transmiterea formularului de mai jos, completat cu datele tale, la Administrația Financiară de domiciliu sau la sediul asociatiei și îl putem depune noi pentru tine.

Ce trebuie sa faci?

Daca ai inregistrat venituri din salarii sau pensii.

Daca ai inregistrat venituri din activitati independente.

Completeaza si depune formularul

Formularul completat se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin posta, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii. Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil la adresa: https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/

Mai multe detalii privind Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) de care apartii cu domiciliul gasesti aici: https://goo.gl/XFb2QQ

Deoarece stim cat de pretios este timpul tau il putem depune noi pentru tine, pentru aceasta este necesar ca fiecare contribuabil sa semneze o imputernicire.

Iti multumim!

ro_RORomână