Depune formularul 230 direct la ONG-ul către care dorești să redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit

O dată pe an, ai ocazia să schimbi destinația banilor încasați de stat din impozitul tău anual pe venit.

Decide tu, unde se duc o parte din banii deja plătiți statului. Copiii cu dizabilități au nevoie de ei iar pe tine, acest mic gest nu te costă nimic.

Datorita modificărilor legislative procedura de depunere a formularului 230 este, de anul acesta, mai simplă. Astfel salariații și pensionarii “pot opta pentru depunerea cererii la entitatea nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii/unitatea de cult, beneficiară a sumei”. Entității nonprofit îi revine obligația de a transmite apoi online la ANAF un formular de centralizare cu toate cererile primite de la persoanele fizice.

De ce să redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către Asociația EduCare?
Sprijinul companiilor și al donatorilor ne oferă posibilitatea de a ajuta copiii ai căror părinți nu reusesc să susțină financiar, cheltuielile familiei și ședințele de terapie necesare pentru recuperarea copilului cu dizabilități.
Intervenția timpurie se traduce în integrare în societate pentru un copil cu autism, în autonomie și șanse la un viitor împlinit pentru un copil cu dizabilități fizice și in dezvoltarea abilitaților și pasiunilor, ce vor oferi o viată independentă unui copil cu tulburări senzoriale.
Este simplu. Online. Și nu te costă nimic.
Termenul limită pentru completarea formularului 230 este 25 mai 2022.

Pentru alte detalii, precum și pentru pașii necesari în privința acestui formular, vă recomandăm informațiile de aici sau aici.

DESCARCĂ AICI FORMULARUL 230 ȘI FII COMPLICE LA FERICIRE!
en_USEnglish