Vacanța la mare din acest an a copilului tău este pregătită!

Cunoaștem foarte bine efectele terapeutice ale unei vacanțe pentru un copil cu nevoi speciale. La fel cum știm cât de solicitat și de solicitant în acelaști timp este bugetul familiei unui copil cu asemenea nevoi.
De aceea, pe lângă serviciile pe care ne străduim să vi le oferim cât mai eficient și avantajos din toate punctele de vedere în cadrul asociației noastre, ne preocupă și găsirea a cât mai multor facilități care să vină în sprijinul copiilor și al familiilor lor, în așa fel încât aceștia să poată beneficia nu doar de terapie, ci și de alte modalități de suport și de petrecere a timpului liber într-o manieră relaxată, folositoare și, dacă se poate, cât mai puțin costisitoare.
Astfel, în urma demersurilor pe care le-am făcut în acest sens, pentru perioada verii, mai precis în perioada 4-10 iulie 2020, am obținut posibilitatea ca, prin sprijinul Hotelului Diamant din Cap Aurora, copiii cu nevoi speciale și părinții sau însoțitorii acestora să poată beneficia de un sejur de o săptămână la mare, cu următoarea ofertă:
⦁ cazare în cameră de 4 persoane, 2 copii și 2 părinți/ însoțitori
⦁ toate mesele incluse
Preț total: 2 000 de lei total pentru 4 persoane sau 500 lei/ persoană

Pentru detalii și înscrieri (locurile sunt limitate), vă așteptăm să ne scrieți la adresa de mail: asociatia.educare@yahoo.com sau la numărul de telefon: 0720 707 102.

en_USEnglish