Fii voluntar

FII ALATURI DE COPII CU NEVOI SPECIALE!

Copiii cu nevoi speciale au nevoie de modele si de oameni generosi care sa ofere putin din timpul lor. Daca doresti sa ne ajuti si sa te alaturi echipei noastre de voluntari, te asteptam cu drag.

Voluntariatul este forma cea mai simplă prin care poți să oferi sau să întorci un bine. Rolul de voluntar este foarte frumos și îți poate aduce foarte multă energie, bucurii și satisfacții, dar reprezintă și o provocare, aceea de a găsi metode care să îi atragă și motiveze pe copii. Pentru asta e nevoie de un pic de răbdare și perseverență, de o atitudine deschisă și un pic de imaginație. Te ajutăm și noi, prin training-uri și consiliere!

Cautam oameni de bine, nu oameni perfecti.

Căutăm oameni care să știe că destinul ți-l faci dar că nu mereu reușești singur. Oameni care să ni se alăture pentru că pot și vor să dea din experiența lor, din puținul lor timp și din puțina lor bunăstare.

Poți să participi impreuna cu Asociatia Educare la organizarea și coordonarea evenimentelor noastre, sa ne ajuți să ușurăm accesul copiilor la sănătate și educație, sa îți mobilizezi colegii, prietenii și rudele să sprijine campaniile și programele noastre, sa ne ajuți în cercetare și întocmire baze de date,  sa vii cu idei creative, sa povestești și altora despre noi.

Și poți să vii cu propriile tale idei. Le ascultăm, le analizăm împreună și tot împreună alegem în ce direcție să mergem.

Ce trebuie sa faci?

Completezi formularul de inscriere si impreuna cu CV-ul tau le trimiti pe adresa de mail a asociatiei contact@asociatiaeducare.ro.

Documentele inaintate vor ajunge la noi si dupa consulatare in cadrul echipei noastre iti vom programa o intrevedere pentru a consemna detaliile a ceea ce vei face in cadrul asociatiei.

In final semnezi contractul de voluntariat pentru a ne bucura de ajutorul tau.

Te asteptam in echipa noastra!