Iata cativa din cei ce au ales sa ne fie alaturi:

Direcția Generală de Asistență Socială şi Protecția Copilului Sector 6 este instituția publică, aflată în subordinea Consiliului Local Sector 6, înființată la data de 01.03.2005 prin comasarea serviciului public pentru protecția copilului şi a serviciului public de asistență socială ce funcționau la nivelul sectorului 6 al municipiului Bucureşti, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 1434/2004.

Simona Stanescu

Simona crede ca acolo unde exista perseverenta, pasiune si autenticitate totul este posibil. Ea se ghideaza dupa spusele lui Havel: „Ezitand, nu poti castiga nicio batalie.”

A coordonat si planificat proiecte de licitatie in achizitii in domeniul privat  pentru toate tipurile de produse si servicii necesare desfasurarii activitatii in ariile mentionate mai jos, gestionand in cadrul departamentului de achizitii procese de selectie a furnizorilor la nivel national si international, la nivel de purchasing, global sourcing, procurement.

Bogdan Uritescu

Am cincizeci si unu de ani. Vremurile s-au schimbat. Valorile s-au schimbat. Am avut o “revelatie”…Trebuie sa fac altceva de aici inainte. Trebuie sa ma reinventez.

Simt ca pot sa ajut oamenii pt ca oricum  am facut-o intuitiv de atatea ori si atunci m-am simtit implinit.. Experienta mea  profesionala de peste treizeci  de ani  in Cinema, Teatru, Evenimente, Seriale , Emisiuni si Show-uri Tv o voi folosi  acum ca Trainer – simplu, direct si eficient  intr-un stil  inedit si spectaculos aplicat cu mult umor  Dezvoltarii Personale in traininguri, cursuri, workshop-uri  si teambuilding,  unde cursantii experimenteaza realitatea  prin situatii, stari, emotii, trairi, si actiune descoperind parti ascunse  din universului fabulous al SINELUI.

O voce interioara ma va calauzi mereu: Desprinde-te de ”Conventional”. Schimba regulile “Jocului”. Sparge “Tiparele”. Scrie-ti “Rolul vietii”.  Regizeaza-ti “Succesul”. Puterea e la Tine.