Pro EduCare – o altfel de gradinita
PRO EduCare – o altfel de gradinita
Am pus bazele unui proiect pilot, de a forma grupe bazate pe educație psihopedagogică alternativă și arte combinate pentru copiii cu dizabilități.
Proiectul „Pro EduCare” deschide astfel porțile unei grădinițe speciale, destinată copiilor preșcolari diagnosticați cu autism, ADHD, Down, Dravet sau alte forme de dizabilitate psihică,prin cursuri psihopedagogice zilnice.
Grupa este formată din 4-6 copii iar activitățile se desfășoară conform unei programe psihopedagogice elaborate de către cadre didactice, psihologi, medici și asistenți sociali.
#Părinți și #copii

Pentru înscrieri ne puteți contacta la numărul de telefon 0720-707.102 și personalul nostru iți va oferi toate detaliile necesare, programând totodată și o întâlnire;#Sustine proiectul /#Sponsorizeaza
Pentru cei care doresc să susțină proiectul Pro EduCare,puteți dona materiale educaționale, jucării, haine,etc la sediul nostru din Aleea Domnișoara Pogany nr 1,sect 6 București sau puteți să ne susțineți financiar, donând în contul Asociația EduCare RO26INGB0000999907365944 cu mențiunea „proiectul Pro EduCare „#Voluntari
Deoarece fiecare copil are nevoie de un adult în preajmă pentru a putea progresa, puteți deveni voluntari, fiind aproape de acești copii minunați.
Trimite mesajul tău pe adresa de mail : asociatia.educare@yahoo.com și personalul nostru te va contacta în vederea stabilirii detaliilor.