A fi părinte de copil cu nevoi speciale nu este deloc ușor.
Lasă-ne și oferă-ne posibilitatea să parcurgem cu tine această călătorie pentru ca copilul tău să beneficieze de tot ce este mai bun pentru el!
Copiii cu nevoi speciale sunt indivizi unici cu propria lor personalitate, propriile medii de familie și preferințe care îi fac să fie ceea ce sunt.
Știm că a găsi resursele și activitățile profesioniste și de îndrumare de care ai nevoie poate fi o provocare de lungă durată, plină de sacrificii de toate genurile, de multe suferințe și neputință.
Aici, la EduCare, vei găsi răspunsurile la întrebările de care ai nevoie  și suportul specializat și specific pentru copilul tău prin:
⦁ Expertiză personalizată de la echipa noastră de profesioniști
⦁ Soluții pentru rezolvarea problemelor senzoriale
⦁ Sfaturi pentru manipularea tranzițiilor
⦁ Terapii pentru integrarea socială și în învățământul de masă
⦁ Suport terapeutic pentru copii care urmează tipuri de învățământ special
⦁ Gestionarea și tratarea problemelor cognitive și/sau comportamentale
⦁ Terapii și suport pentru tranziția de la diverse etape de vârstă, dezvoltare și de la trecerea de la învățământul special la cel de masă
⦁ Dezvoltarea abilităților sociale
⦁ Descifrarea opțiunilor de tratament
⦁ Suport pentru a parcurge tranziția de la copilărie la maturitate
⦁ Gestionarea aspectelor dificile ale etapei pubertății și adolescenței
⦁ Gestionarea comportamentelor de tip „bullying” la adresa copilului tău
⦁ Planificarea viitorul financiar al copilului tău
⦁ Terapii pentru a ajută la dezvoltarea potențialului copilului tău
⦁ Cele mai recente știri și cercetări care te pot ajuta pe tine și pe copilul tău
⦁ Workshop-uri, ateliere, programe, proiecte și activități dedicate pe tematicile abordate și tratate de Asociația noastră
⦁ Un schimb de experiență cu adevărat folositor din poveștile de viață ale celorlalți părinți și copii care doresc să își împărtășească experiență pentru a te ghida, inspira și oferi sprijin zilnic
Echipa noastră de profesioniști de la EduCare îți oferă cele mai recente, eficiente și noi tipuri și instrumente terapeutice, îndrumări, împreună cu soluții promițătoare pentru a face față provocărilor cotidiene ale vieții. Scopul nostru este de a spori înțelegerea, sprijinul și acordarea statutului pe care îl merită copiilor cu nevoi speciale și familiilor acestora.

.