Asociația EduCare a apărut din dorința cât se poate de firească de a ajuta. De a acorda suportul permanent și personalizat oricărui copil cu nevoi speciale și familiilor acestora. De aceea, activăm în domeniul psiho-socio-emoțional al copilului încă de la faza de puericultură (0-2 ani) prin mijloace de ludo-terapie și terapii psihomotrice, iar pentru părinții ori reprezentații legali ai acestora, oferim o mai bună informare prin resurse, workshop-uri și ateliere create special pentru ei, susținute de specialiști din domeniul psihologiei, medicinii și kinetoterapiei.
Noi, cei de la Asociația EduCare, credem cu tărie că, în fiecare persoană, există un suflet. Există bunătate, lumina și dorința de a fi alături de ceilalți. Și că acest suflet este egal și vrednic de iubire nelimitată. Sau, mai precis, de IUBIRE, pentru că aceasta nu are limite. Ea este sau nu este și, în funcție de asta, ne comportăm ca atare.